Maak kennis met Verhoff


Verhoff is een onafhankelijk corporate finance & restructuring bureau voor strategisch en financieel advies. Wij zijn niet verbonden met andere partijen en kunnen daarom volledig transparant werken naar onze klanten.

AANDACHT VOOR DE KERN

Onderscheidend
vermogenOnze expertise omvat alle bedrijfseconomische, belastingtechnische en juridische aspecten die van belang zijn bij het uitvoeren van verschillende diensten. Een goede analyse van verschillende zaken, zoals financiën, is van groot belang wanneer Verhoff de diensten uitvoert. Daarom hebben wij de beste adviseurs op het gebied van overname, financiering, strategisch advies en interim-management. Heb je andere vraagstukken of wil je meer informatie? Ook dan staat Verhoff voor je klaar om samen de verandering die jij voor ogen hebt te realiseren.

Passend advies

Wij bieden verschillende diensten aan bij Verhoff. Bij elk project kijken we welke adviseur het beste aansluit. Daarbij verzekeren we je van expertise.

  • Strategisch advies
  • Financiering
  • Corporate recovery
  • Overnames

Laat je adviseren door Verhoff

Vragen over onze diensten? Of wil je meer informatie opvragen over bedrijfsovername, financiering, strategisch advies, financieel advies of interim-management? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij graag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.